Coloseum enterijeri

Dragoljuba Stojanovića 10 
11130 Beograd (Kaluđerica) 
T: 011/341‑0941
M: 060/147‑6729

Radno vreme

Ponedeljak Mo
07:00-19:00
Utorak Tu
07:00-19:00
Sreda We
07:00-19:00
Četvrtak Th
07:00-19:00
Petak Fr
07:00-19:00
Subota Sa
07:00-19:00
Nedelja Su
07:00-19:00

Kategorije

Coloseum enterijeri bave se dizajnom i adaptacijom enterijera, poslovnih i stambenih prostora i pametnih kuća. Ovim poslom uspešno se bavimo više od 25 godina. Smatramo da je pronalaženje klijenta isto toliko bitno koliko i ispunjenje svih dogovorenih obaveza i termina. Naš moto je: pošteno, poslovno, pristupačno!

Za nas u Coloseum enterijerima posao ne predstavlja samo ekonomski cilj, već uživanje, te se tako prema njemu i odnosimo. Svakom projektu pristupamo sa pažljivom analizom njegovih potreba i trenutnih mogućnosti, a iskrenim i poštenim odnosom prema klijentima gradimo i održavamo profesionalan i dugoročan odnos.

Naš cilj je da svaku saradnju pretvorimo u tradiciju. Stoga svaki započet posao završavamo u dogovorenom roku i u okviru predviđenog budžeta. Naši partneri su nas više puta uključivali u svoje projekte i to smatramo svojom najboljom reklamom.

Svojim klijentima nudimo veoma konkurentne cene, adekvatne u odnosu na očekivani kvalitet. Svaki projekat na kom radimo sadrži veoma preciznu specifikaciju poslova i materijala. Ukoliko postoji potencijalna mogućnost da se pojave neki, u prvom momentu, nevidljivi poslovi, upozorićemo klijenta na to sa mogućim eventualnim troškovima ako do toga dođe. Nikada ne preferiramo povećanje obima posla ako to nije isključivo u interesu klijenta.

Coloseum enterijeri mogu se pohvaliti bogatim i raznovrsnim portfoliom, od jednostavnih rešenja do objekata na kojima su primenjene "smart home technology". Investitoru nudimo rešenja po principu "ključ u ruke" od pripreme i izrade projektne dokumentacije do finalizacije svih faza izgradnje, opremanja objekata i stavljanja u funkciju sa svim tehnološkim celinama.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost