• Casper Holding - Pulse Rančevi ovlašćeni distributer

  Đevđelijska 20 
  11120 Beograd (Zvezdara) 
  T: 012/222‑711

  Kategorije

  Brend PULSE bavi se proizvodnjom torbi, školskog pribora i kancelarijskog materijala.

  Nastao je 2009. godine kao odgovor na nedostatak tržišne ponude kvalitetnih i istovremeno finansijski pristupačnih školskih rančeva. Deceniju kasnije, ne odustajemo od ideje funkcionalnog dizajna i vrhunske izrade koji je prepoznat od strane potrošača.

  Vrhunska izrada - Svi rančevi za školu Pulse rančevi izrađeni su od najkvalitetnijih materijala za zagarantovanu dugotrajnost i udobnost pri upotrebi proizvoda. Poseduju “Reach” sertifikat koji osigurava zdravstvenu ispravnost materijala, što znači da se pri izradi koriste provereni materijali bez PVC-a koji zadovoljavaju sve EU standarde.

  Funkcionalan dizajn - Svakodnevno radimo na unapređenju dizajna. Posebnu pažnju usmerili smo na funkcionalnost proizvoda i krajnje iskustvo potrošača što je prepoznalo i potvrdilo preko 200 000 zadovoljnih korisnika. U našoj ponudi mogu se pronaći vrhunski anatomski, školski, sportski, planinarski rančevi i druga oprema.

  Garancija kvaliteta - Pulse torbe, rančevi i pernice imaju garanciju u trajanju od 2 godine na sve rančeve, torbe i pernice.

  Garancija dobrih cena - kupci biraju Pulse opremu jer po optimalnoj ceni dobijaju proizvod vrhunske izrade koji garantuje dugotrajnost proizvoda.

  Dostupnost - Tokom godina, razvili smo saradnju sa preko 200 prodavnica i knjižara u zemlji i regionu. Oni čine prodajnu mrežu zahvaljujući kojoj Pulse proizvode lako možete pronaći u svom gradu. Ukoliko želite da pogledate celokupan asortiman, posetite našu internet prodavnicu: pulseserbia.com/internet-prodavnica

  Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost