C Dental Center

Cvijićeva 112 
11120 Beograd (Palilula) 
T: 011/275‑2849
M: 069/130‑1301

Naša multifunkcionalna stomatološka ordinacija zapravo obuhvata: tri moderno opremljene stomatološke ordinacije, 3D ortopan soredex cranex i zubno protetsku laboratoriju koja poseduje sertifikat Vita Masterlab, po kojem smo jedinsteni u Srbiji.

C Dental Centar je i pravi rendgen centar, gde možete snimiti Vaše zube i vilicu savremenom opremom. Nalazimo se u strogom centru Beograda u Cvijićevoj 130.

Stručni tim sa iskustvom

Tim stručnjaka koji vodi ovu multifunkcionalnu stomatološku ordinaciju ima višegodišnje iskustvo iza sebe, a dočekuje Vas nasmejanog lica, raspoloženo i u prijatnoj atmosferi. Osećaj će Vam biti kao da je lekar došao kod Vas u kuću, a ne Vi kod njega. U cilju preciznog postavljanja dijagnoze, naš stručni tim će obaviti detaljan pregled vaših zuba i usta, a na osnovu pregleda se određuje dalji tretman. U dijagnostici se koristi digitalni ortopan snimak i 3D radiogram.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost