Agencija za zapošljavanje ManpowerGroup

  • (3 recenzije)
Ovo je Vaš biznis?

Upravljajte svojim profilom potpuno besplatno! Potvrdite i ažurirajte informacije, odgovorite na recenzije i komunicirajte sa svojim klijentima.

Potvrdi informacije

Adresa

Parking
  • Ulično parkiranje:
    Zona 4 (plava) (275 m)
Gradski prevoz
Prikaži još

Recenzije

Sanja Milisavljević
Sanja Milisavljević

Najgori HR, amateri, zovu i pitaju A šta je ta profesija, lažu, nema fidbeka, oglase jedno, na razgovoru traže drugo, kad pošalju kandidata u firmu - realno radno mesto je nešto treće. Prevaranti koji vam traće vreme i novac.

  • 03-09-2019
Vladimir Mijailović 1982
Vladimir Mijailović 1982

Postovanje. Imam problem oko isplate. Firma Vama jako poznata Tetra Pak. Molim mail knjigovodstva. Novac mi je isplacen 5 dana pre svih radnika i Vasa radnica kaze nece biti kada Su ti rekli u Tetra Paku nego kada i svima 5og. A ja na more tada stizem. Molim kontakt broj i mail na moj mail kojdzo34@gmail.com Hvala Nebih da se zadrzava novac 5 dana

  • 31-07-2019
Senad Muslija
Senad Muslija

Dobar dan, nasa firma nudi usluge odrzavanja, popravki i servisiranja rashladnih (klima) uredjaja, ukoliko ste zainteresovani za saradnju i dogovor (vi nalazite posao mi radimo) u raznim kompanijama, institucijama i ostalo, stojimo na raspolaganju, podela zarade po dogovoru, srdacan pozdrav.

  • 23-02-2018
Napiši recenziju

Ocena:

Netačni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.

Prijavi grešku!