AdmiralBet sportska kladionica

Bulevar Arsenija Čarnojevića 95/B 
11070 Beograd (Novi Beograd) 
 

Kategorije

Klub AdmiralBet je sistem kladionica i casino klubova sa konceptom koji pruža potpun doživljaj vrhunskog sportskog klađenja u ambijentu sportskog bara i potpuni ugođaj elitnog kazina uz najbolje slot automate i rulete.

Deo smo Novomatic grupacije, svetskog lidera u oblasti gejming tehnologije i industrije igara na sreću, što nam daje visok renome, ali i obavezu da uvek budemo ispred svih i u centar svih aktivnosti stavljamo naše igrače.

Snažno ulažemo u znanje i razvoj što kao rezultat ima konstantni niz inovacija i otvaranja novih klubova. Naš sopstveni razvojni tim vrhunskih inženjera informatike, stalna usavršavanja i korišćenje najsavremenijih tehnoloških rešenja, garancija su kontinuiteta u razvoju i zadovoljstva naših igrača.

Pozivamo vas da posetite naše klubove i da se uverite u vrhunski kvalitet AdmiralBet usluga, doživljaj koji pruža naš ambijent i uživate u najmodernijim i najboljim slot automatima u Srbiji, terminalima za klađenje kao potpunoj novini na našem tržištu, uz atraktivne bonuse, a užitak naših klubova može biti sa vama uvek i svuda na: admiralbet.rs

Čekamo vas u najbližem AdmiralBet klubu

Više od igre

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost