AdmiralBet Casino

28. novembra bb 
36300 Novi Pazar 
 

AdmiralBet sportske kladionice pružaju vrhunski doživljaj sportskog klađenja i elitnog kazina, uz najbolje slot automate i rulete.

Kao deo Novomatic grupacije, lidera u oblasti gejming-a i igara na sreću, AdmiralBet poseduje visok ugled, ali i obavezu da svoju vodeću poziciju očuva stavljanjem igrača u centar svih aktivnosti..

Snažno ulažemo u znanje i razvoj što kao rezultat ima konstantni niz inovacija i otvaranja novih klubova. Naš sopstveni razvojni tim vrhunskih inženjera informatike, stalna usavršavanja i korišćenje najsavremenijih tehnoloških rešenja, garancija su kontinuiteta u razvoju i zadovoljstva naših igrača.

Pozivamo vas da posetite naše klubove i da se uverite u vrhunski kvalitet AdmiralBet usluga, doživljaj koji pruža naš ambijent i uživate u najmodernijim i najboljim slot automatima u Srbiji, terminalima za klađenje kao potpunoj novini na našem tržištu, uz atraktivne bonuse, a užitak naših klubova može biti sa vama uvek i svuda na: admiralbet.rs

Čekamo vas u najbližem AdmiralBet klubu

Više od igre

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost