Bulevar despota Stefana 116, 11108 Beograd, Palilula
Telefon: 011/3293-352
www.swisslion-takovo.com
(0 komentara)
Kategorije: Slatkiši
Više o ovom mestu od strane vlasnika
Swisslion-Takovo predstavlja imperiju u oblasti proizvodnje kvalitetne i zdrave hrane.

Primena moderne tehnologije i vrhunskog znanja, kao i neprekidni procesi njihovog usavršavanja, postavili su visoke standarde poslovanja, življenja i rada u Swisslion-Takovu.

Swisslion

Priča o Swisslion-u počela je 1997. godine. Tada je puštena u rad prva fabrika i počela da se primenjuje SL Tehnologija – simbol vrhunskog kvaliteta prirodne i zdrave hrane, kontrolisanog porekla sirovina i savršenog ukusa.

Od 1997. do 2004. godine Swisslion je instalirao ukupno 11 novih proizvodnih linija, deset u Srbiji i jedan u Makedoniji.

Godine 2003. fabrika Swisslion u Vršcu, počela je da uvodi i sprovodi sistem higijene i HACCP sistem, prema preporučenom međunarodnom kodeksu prakse (Hazard Analysis and Critical Control Point – HACCP system and guidelines for its application – CAC/RCP-1969).

Kompanija Takovo

Aprila 2004. godine Swisslion je na tenderskoj prodaji PIK Takova iz Gornjeg Milanovca, posle pružanja najpovoljnije ponude i plana petogodišnjeg ulaganja od 30 milion evra, ušao u posed najvećeg privrednog giganta u Srbiji.

U rekordnom roku Takovo je integrisano u poslovni sistem Swisslion i tako je osnovan koncern Swisslion-Takovo.

Juvitana

Integrisanjem Takova u koncern Swisslion-Takovo, deo istog postala je i fabrika za proizvodnju dečije hrane Juvitana.

SL Sisak

U julu mesecu 2008. godine, deo Koncerna je postala i tvornica keksa Sisak. Tvornica keksa u Sisku bavi se proizvodnjom keksa pod brendom Euro Jaffa.

Eurosladoled

U aprilu 2011. godine, počela je sa radom fabrika sladoleda. U potpuno novom pogonu, kao najvećoj grinfild investiciji u poslednjih par godina u Srbiji, implementirana je najmodernija svetska procesna oprema. Čitava paleta proizvoda oslanja se na bogati asortiman potvrđenih konditorskih brendova Koncerna. Kapacitet fabrike je 30 miliona litara godišnje, opremljena je potpuno automatizovanim linijama za proizvodnju 54 vrste sladoleda u svim oblicima i formama.

Misija i vizija

Jasna vizija i ogromna energija gospodina Rodoljuba Draškovića, tvorca ideje o stvaranju multinacionalnog poslovnog sistema Swisslion-Takovo, daje jasnu poruku – da se na ovim prostorima može dobro raditi i da se mogu stvarati nove vrednosti.

Swisslion-Takovo danas je sinonim za:
  • Poželjnog, neophodnog, kvalitetnog i stabilnog partnera
  • Pokretača privrednog razvoja cele Srbije
  • Sinonim za najmoćniju prehrambenu industriju u jugoistočnoj Evropi
Glavni aduti Swisslion-Takova su:
  • Bogat, kvalitetan i dobro odabran proizvodni asortiman
  • Konkurentnost cena
  • Mogućnost prilagođavanja – fleksibilnost u poslovanju
  • Jednostavna hijerarhijska struktura – lako i brzo donošenje odluka
  • Brzina distribucije
Snage Swisslion-Takova:
  • Opredeljenost rukovodstva
  • Kompetentni kadrovi
  • Ulaganja u tehnološku opremu i infrastrukturu
  • Dobra proizvođačka praksa (GMP)

Napišite komentar
Vaša ocena:
Tekst komentara:
Kako da napišem koristan komentar?
 
Pošalji  Česta pitanja
Kako do nas? Uvećaj mapu
Gradski saobraćaj
 16  23  27E  32E  33  35  37  43  44  48  58  95  96  E6  E7 
Embed: