Specijalna bolnica za bolesti zavisnosti Drajzerova

  • (4 recenzije)
Kategorije

Recenzije

Leo Tron
Leo Tron

Dugo dolazim,toliko da me znaju kada sam bio najgori mogući manipulator i sve što ide uz to,meni nikad nije bio prb da nemam,to je uglavnom obrnuto od većine,ali eto kako postupaju,ja sad vidim da bih u novoj situaciji verujem bio i gori,sve dok se ne prizna sebi,niko vam neće moći pomoći pa ni oni,kad dodjete do toga,e onda otvorene karte na sto uvek pa kakve god one bile,ja garantujem da će vam biti bolje i vama,a i oni će znati šta i kako,to na kratke staze to je ništa,ja lično imam primedbu što mešaju sve nas u isti koš,nije do njih uvek,ali ako nisam imao nijedan peh,a stalno napredujem,mislim da nije dobro da dolazim tamo tako često,posle toliko godina ili decenija,više ni ne brojim odavno,nije uredu da stojim tamo i svi,a virus je svuda oko nas i ko zna šta još,dolazim autom pa se sklonim,nije to jedna stvar koju sam uspeo posle svega,Ima i dosta više,zato i kažem,ja mislim da kažem sa punim pravom,ako grešim,neka me izvine,ni ovde nemam društvo pa neću ni tamo i još nešto da bih uspeli,promena prebivališta je obavezna,mobilni to barem godinu dana nema potrebe da Ima,a pogotovo stari broj,e tako možete da krenete,neće vam pomoći niko,ako sami to ...,tako da u onom komentaru majke i oca,oboje imaju pravom.

  • 07-02-2021
Boban Nestorovic
Boban Nestorovic

Koje je radno vreme, u uslovima Vanrednog stanja? Neophodan razgovor sa Dr. Sarajlija ili nacelnikom/direktorom klinike?!

  • 06-04-2020
Vesna Dragicevic
Vesna Dragicevic

Pozdrav majke čijem sinu og 22god.pozrebna je pomoć, a odbija lečenje. Zadnjih 6meseci upražnjava marihuanu ili dzoint, ni saa ne znam. Toliko toplih reči od muza i mene da prestane, od muza i mene, pristane da prekine, ali samo nam daje lazno obećanje. Muz se protivi tome sto se tiče lečenja, moze on to sam, dok ja smatram da mu treba pomoć. Kako kada zivim u Nemačkoj. Kakav je Vas predlog?! Očajna i preplasena majka. Hvala unapred.

  • 13-11-2019
Nenad Prelevic
Nenad Prelevic

bolnica teodora drajzera je bolnica koja je pmogla svakom kome je bila potrebna pomoc nikoga nije ostavila na cedilu svima koi su u problemu ili su bili prihvatala ih je oberucke da postanu ljudi sa moralom,zato ovim putem pozdravljam sve koji rade u dispanzeru od sestara koje dele terapiju pa do doktora vucetic,raicevic,posebno dr.obrenovic/protic,pavla i tarapeute mariju,maju,draganu i radeta zato sam sa devojkom donirao dva tega da pacijenti koji leze na intezivnoj i poluintezivnoj pa i zenama da imaju da se malo relaksiraju na radnoj terapiji i apelujem ako bi svako treci donirao sve sto vise ne koristi kao npr.knjige,rekete za stoni tenis i tako te stvari vezane za pacijente ono sto je njima falilo dok su lezali na odelenju ,mozda treba sada mladjima.hvala celom timu sto me je izveo na pravi put i sto vise nemoram da vrsim krivicna dela.dr obrenovic mi je dala motivaciju za zivotom razgovorom i terapijom koja je toliko adekvatna da se ne primecuje a ja se bolje osecam i nabacio sam preko 15kg telesne mase.pozdravljam i one koje sam zaboravio i ja im se izvinjavam.NENAD PRELEVIC PRLE SA BANOVOG BRDA

  • 02-10-2017
Napiši recenziju

Ocena:

Netačni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.