Beogradskog bataljona 123, 11000 Beograd, Čukarica
Telefon: 011/357-2221, Mobilni: 062/806-2280
www.pametnica.co.rs - milka.pametnica@gmail.com
(0 komentara)
Kategorije: Predškolske ustanove
Radno vreme: Pon-Pet: 07.00 - 19.00
Više o ovom mestu od strane vlasnika
„Pametnica" - Diplomat

Lokacija:
- Objekat smešten u predivnom delu Banovog Brda u ekskluzivnom Diplomatskom naselju. Prostran objekat (P 350 m2) smešten između bazena Košutnjak i prostrane šume. Prilaz iz ulica Blagoja Parovića i Beogradskog bataljona.

Karakteristike:
- 9 ari sopstveno kultivisanog i bezbednog dvorišta. Arhitektonski zanimljivo rešen enterijer sa većim brojem radnih soba (5) tako da svaka ima bezbednu prostranu terasu za igru, odmor i uživanje. U sklopu objekta nalazi se prostran zajednički multifunkcionalni prostor za dnevna i zajednička događanja sa dečjim salonom i bibliotekom (stručnom i dečijom).
- sopstveno savremeno opremljena kuhinja
- propratne sanitarno-tehničke i službene prostorije
- objekat je pod video i monitoring nadzorom.

U ovom objektu su smešteni mališani stariji od tri godine koji po specijalizovanom programu i metodologiji Oxford kroz svakodnevne aktivnosti, muziku, glumu, igru, crtanje, internu komunikaciju usvajaju engleski jezik.

Ovako situaciono učenje stranog jezika je deci lako, zanimljivo, spontano. Zato ga usvajaju bez otpora i teškoća, brzo!

Stručni tim
Stručne, kreativne, mlade, lepe vaspitačice koje realizuju sadržaje na maternjem jeziku. Sa njima u grupi su učiteljice engleskog jezika koje svaku komunikaciju sa decom i osobljem imaju na engleskom jeziku.

Da bi porasli u Pametnicu pravu moramo i ostalim značajnim karikama posvetiti značajnu pažnju. Ishrana se priprema u sopstvenoj kuhinji. Planira je i balansira nutricionista vodeći računa da bude uravnotežena, sezonska. Kvalitetan izbor svežih namirnica po svim zahtevima pripreme zdravih obroka.

Preventivni zdravstveni nadzor jednom nedeljno vrši doktor pedijatar - pulmolog. Godišnje se obavljaju sistematski pregledi ortopedski i stomatološki.

Kako bi lepeza odrastanja bila što bogatija prožimaju se tu ne samo jezici, nego i muzika zapada i istoka, igra, pokret, sport. Sklapaju se druženja i prijateljstva što će grajati ceo život. Postoji mogućnost prevoza "od vrata do vrata".
Napišite komentar
Vaša ocena:
Tekst komentara:
Kako da napišem koristan komentar?
 
Pošalji  Česta pitanja
Kako do nas? Uvećaj mapu
Embed: