Železnička bb Kruševac, Rasinski 37000
Železnička bb, 37000 Kruševac
Telefon: 037/344-5755, 344-5756
www.gorenje.rs - krusevac@gorenje.rs
(0 komentara)
Kategorije: Oprema za kupatilaKlima i grejanjeKućni aparatiBela tehnikaNameštaj i enterijer
Radno vreme: Pon-Pet: 08.00 - 20.00, Sub: 08.00 - 16.00
Više o ovom mestu od strane vlasnika
Od 2006. godine Gorenje razvija i jedinstven koncept izložbenog salona, sopstvenu maloprodaju – Gorenje Studio, kojih trenutno ima 13 u Srbiji. Sa sloganom ”sve za dom na jednom mestu” Gorenje Studio predstavlja izložbu celokupnog asortimana Gorenja po visokim standardima koji važe i za ostala evropska tržišta. U njima se nalaze veliki i mali Gorenje kućni aparati, grejni i rashladni uređaji i zabavna elektronika Sony.

U jednom delu Studija nalazi se bogata ponuda Gorenje i Marles kuhinja sa neograničenim mogućnostima kombinovanja i savetima projektanta na licu mesta.

Prisustvo slavina poznatih proizvođača Blanco i Alveus, kao i sudopera izuzetnog kvaliteta posebno doprinosi atraktivnosti ponude u našim objektima.

Od maja meseca 2011. godine, Gorenje studio ima razvijenu, elektronsku kupovinu proizvoda preko sopstvene internet prodavnice.

Internet prodavnica pruža veliki broj pogodnosti. Svakog meseca očekuju Vas neverovatno povoljne mesečne akcije gde artikle možete dobiti na odloženo plaćanje.Pozivom na broj 0700 100 600 možete poručiti željene aparate u izboru preko 400 ponuđenih artikala. Poručene proizvode možete platiti tek kada Vam, brzo i besplatno, budu dopremljeni na željenu adresu.

Napišite komentar
Vaša ocena:
Tekst komentara:
Kako da napišem koristan komentar?
 
Pošalji  Česta pitanja
Kako do nas? Uvećaj mapu
Embed: