Poreska uprava - filijala Voždovac

  • (8 recenzija)
Kategorije

Adresa

Gradski prevoz

Recenzije

Vojo Avramovic
Vojo Avramovic

Ubedljivo najgora institucija,horor film nije im ravan.Nista ne rade,snobovi

  • 26-03-2021
Aleksandar Pantelic
Aleksandar Pantelic

Cekam godinu dana akontaciono resenje...onda zbog selidbe i menjanja adrese pocnu da iznose neistine da sam ja kriv da su oni tamo krivi da su svi krivi samo ne oni...kad ono koleginica nije uradila resenje vec tako stoji predmet....a ostalima ne pada na pamet da urade resenje iz sluzbe...zalosno..ovo je odavno postalo jadno i mizerno...bitno da brnabicka se hvali kako sve funkcionise....jadni lazovi

  • 12-01-2021
Biljana Milić
Biljana Milić

14.12.2020.g.Sam otišla da proverim svoje dugovanje poreza, ali nisam mogla ni da uđem da pitam, jer treba da se zove na telefon! NA KOJI SE NIKO NE JAVLJA, ILI JE ZAUZET! I bez korone su bili katastrofa, a sad je tek je nemoguće završiti posao! Svake godine se povećava broj žitelja voždovca, a oni su u istim prostorijma sa istim brojem radnika! Noćna mora!

  • 15-12-2020
Mila Jovanovic
Mila Jovanovic

Teško onom ko dođe u ovu ustanovu! Dve godine ne mogu da dobijem tačne i precizne informacije da li i koliko dugujem. Na kraju, ne dugujem ništa. Pa onda oduzet PIB. Pa vraćanje PIB-a. Pogrešne informacije šta treba za vraćanje piba. Da bih zatvorila nešto što nismq ni pokrenula zbog njihove greške! I još završim na sudu zbog toga. Ne mogu da predam sudiji, nešto što kažu da se radi za dan. Smao još da navedu KOJI DAN!

  • 02-12-2020
Bilja Popovic
Bilja Popovic

Nisu u stanju da urede jedno rešenje za auto više od 20 dana. Navodno ne radi im sistem, da li je moguće da sistem u toj ustanovi ne radi????? Šta reće nesposobnos na visokom nivou!

  • 31-08-2020
Miodrag Jovicic
Miodrag Jovicic

Koliko je vremena potrebno za određivanje poreza za prenos vozila kupljenog od firme

  • 16-07-2020
Milan Milosevic
Milan Milosevic

Postovani,cekam poresko uverenje od 13.03 za placeni porez na prenos apsolutnih prava i kada pozovem kontakt telefon poreke na Vozdovcu uvek dobijam odgovor da cu isto dobiti na kucnu adresu ali ni do danasnjeg dana isto nisam dobio tako da samim tim nemogu ni automobil registrovati....hellp

  • 01-04-2020
Zoran Stojaković
Zoran Stojaković

visoka ocena (5).

  • 29-08-2019
Napiši recenziju

Ocena:

Netačni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.

Prijavi grešku!