Karađorđeva 48/A, 14000 Valjevo
Telefon: 014/221-065
www.dunav.com - valjevo@dunav.com
(0 komentara)
Kategorije: Osiguranje
Više o ovom mestu od strane vlasnika
KOMPANIJA DUNAV OSIGURANJE LIDER NA DOMAĆEM TRŽIŠTU OSIGURANJA

Kompanija Dunav osiguranje je najveća kuća na tržištu osiguranja u zemlji, sa tradicijom dugom 140 godina. Kao akcionarsko društvo za poslove osiguranja, reosiguranja, saosiguranja i ostalih usluga u osiguranju, Dunav osiguranje je jedina kuća na domaćem tržištu registrovana za sve vrste osiguranja (više od 90 proizvoda).

Stručno znanje zaposlenih, čvrsti principi rada i poslovanja, zasnovani na kvalitetu radnih procesa, počev od pružanja informacija klijentima, kvalitetne pripreme ugovora sa jasnom definicijom najšire zaštite osiguranika, pa sve do ažurne isplate šteta u slučaju ostvarenja rizika, garanti su sigurnosti i poverenja, čineći od Kompanije značajan faktor stabilnosti. Sva istraživanja tržišta ukazuju da je Kompanija Dunav osiguranje najjači srpski brend u osiguranju. Bez preterivanja se može reći da je Kompanija Dunav osiguranje sinonim za osiguranje u Srbiji.

Pored toga što vodi brigu o sigurnosti imovine i života velike porodice svojih osiguranike, Kompanija ozbiljno shvata svoju društvenu odgovornost, ulažući i pružajući pomoć brojnim sportskim kolektivima, talentovanim pojedincima, kulturnim, naučnim i umetničkim projektima sa svešću da samo podrška pravim vrednostima vodi istinskom napretku.

Brzina i fleksibilnost u radu, starosna i obrazovna struktura zaposlenih, stručno usavršavanje kadrova, uvođenje novih vrsta i modusa osiguranja, kao i ono najvažnije - brza isplata šteta u realnim iznosima, obezbeđuje Kompaniji Dunav osiguranje lidersku poziciju na domaćem tržištu osiguranja.

Zašto pokloniti poverenje Kompaniji Dunav osiguranje?

Zato što:
...ima lidersku poziciju na domaćem tržištu osiguranja
...zauzima vodeću poziciju u svim vidovima imovinskih osiguranja
...ima najdužu tradiciju i iskustvo u Srbiji u oblasti životnih osiguranja
...je osiguravajuća kuća sa najvećim finansijskim rezervama
...ostvaruje visok procenat u isplati naknade šteta
...u ponudi ima više od 90 proizvoda svih vrsta osiguranja
...spada u red društveno najodgovornijih kompanija u Srbiji
...je stabilan i pouzdan partner u vašem poslovanju

Kao vodeća osiguravajuća kuća i finansijska institucija, Dunav osiguranje svojim osiguranicima pruža zaštitu i sigurnost kroz partnerski odnos i poverenje poslujući preko najrazuđenije mreže sa preko 600 prodajnih mesta širom Srbije. U svom sistemu ima sedam kontorlisanih društava:
Dunаv Re, reosiguravajuća kuća koja sarađuje sa vodećim svetskim reosiguravačima, Dunаv društvo zа uprаvljаnje dobrovoljnim penzijskim fondom, Dunаv аuto, Dunаv stockbroker, Dunav turist u čijem sastavu posluje novootvoreno Odmaralište Dunav na Zlatiboru, Dunаv osigurаnje а.d. Bаnjаlukа i Dunаv bаnkа, kаo nаjmlаđi člаn Kompаnije.

Kompanija Dunav osiguranje je na raspolaganju svojim klijentima i svim zainteresovanim licima za sva pitanja u domenu osiguranja tokom 365 dana u godini.
Kontakt centar 0800 386 286
www.dunav.com
Napišite komentar
Vaša ocena:
Tekst komentara:
Kako da napišem koristan komentar?
 
Pošalji  Česta pitanja
Kako do nas? Uvećaj mapu
Embed: