Nacionalna služba za zapošljavanje - filijala Novi Beograd

  • (3 recenzije)

Adresa

U blizini
Parking
  • Ulično parkiranje:
    Zona 4 (plava) (200 m)
Gradski prevoz
Prikaži još

Recenzije

Zivojin Pantic
Zivojin Pantic

Postovani, koju dokumentaciju treba da dostavlja preporucenom posiljkom nezaposleno lice koje je korisnik novcane naknade na 30 dana ako se nalazi tri meseca van zemlje zbog renoviranja porodicne vikendice u Hrvatskoj, a u skladu sa cl.18.st.2. Pravilnika o uslovima i nacinu ostvarivanja prava nezaposlenih lica, kako nebi izgubio pravo na novcanu naknadu dok je sa porodicom van zemlje.

  • 05-06-2020
Gordana Balać
Gordana Balać

Suprug i ja smo trebali da se javimo na biro 09.04.2020.Dolazili smo na vrata taj dan u nas biro na N,Beogradu i videli da ustanova ne radi do daljnjeg u nadi da ne budemo skinuti sa evidencije rada javljamo se ovim putem.Balac Gordana i Balac Zeljko vajara Zivojina lukica 5/16 bezanijska kosa.Novi Beograd.Mejl od supruga je Zeljko.Balac@gmail.com i moj mejl je pppersapersic2@gmail gde nas mozete obavestiti da li je prijava validna.Hvala unapred.

  • 14-04-2020
Ana Beba Garic
Ana Beba Garic

Fizicki sam sprecena da dodjem da vam se javim 20. idem za inostranstvo i vracam se u maju na telefone vase sluzbe se niko ne javlja vec dva dana pa mi je ostala jedino ova mogucnost da vam posaljem ovde poruku.

  • 03-10-2019
Napiši recenziju

Ocena:

Netačni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.

Prijavi grešku!