Otkup Automobila

  • (10 recenzija)
Ovo je Vaš biznis?

Upravljajte svojim profilom potpuno besplatno! Potvrdite i ažurirajte informacije, odgovorite na recenzije i komunicirajte sa svojim klijentima.

Potvrdi informacije
Opis

Ukoliko želite saradnju sa najprofesionalnijom i najefikasnijom agencijom koja se bavi otkupom automobila, onda se nalazite na pravom mestu. Otkup polovnih automobila u Beogradu možete obaviti kod nas, bez potrebe da dugo čekate i obavljate duge pregovore. Ukoliko imate automobil koji želite da prodate, a niste sigurni kome, možemo vam reći sa sigurnošću da smo mi pravi kupci za vas. Otkup automobila u Beogradu naša agencija radi godinama, tako da imamo dovoljno iskustva da vam u ovom poslu pomognemo i dovoljno znanja da vas posavetujemo u vezi sa svim aktivnostima koje morate obaviti ukoliko želite da se otkup vašeg automobila obavi brzo i efikasno.

Prikaži još
Kategorije

Adresa

U blizini
Parking
  • Ulično parkiranje:
    Zona 4 (plava)
Gradski prevoz
Prikaži još

Recenzije

Dare Markovic
Dare Markovic

Dugo sam prodavao golfa 5 plus, bas je dugo bio na oglasu. niko se nije javio da bar pita kakav je auto. Posto nisam mogao toliko da cekam pozvao sam agenciju za otkup automobila Beograd i dobio sjajnu ponudu. Prihvatio i sve smo odradili jako brzo. Sve pohvale za ova dva momka iz otkup i prodaja automobila Beograd.

  • 20-04-2020
Branislav Grujic
Branislav Grujic

Usluga otkupa automobila na vrhunskom nivou, otkupne cene auta najbolje u Beogradu, dosli su kod mene na procenu automobila za pola sata i otkupili moj stari automobil. Pravi profesionalci, otkup automobila za pohvalu rade momci iz ove agencije, svaka cast.

  • 15-04-2020
Nebojsa Dobric
Nebojsa Dobric

Top usluga, dosli, procenili i dali najbolju mogucu ponudu za stari automobil. Otkup automobila Beograd sve zavrsava u roku od 45 minuta. Kompletnu papirologiju i sve ostalo sta je potrebno.

  • 12-03-2020
GoranDj
GoranDj

Odlicni su, nema greske!

  • 17-04-2015
Goran Zec
Goran Zec

Vrh usluga, ja sam zadovoljan sa cenom.Pozdrav

  • 05-03-2015
Drasko
Drasko

Usluga na vrhunskom nivou, i vrlo dobra ponuda, i odlična saradnja... teško je sve ovo danas naći na jednom mestu.

  • 27-02-2015
Nebojsas
Nebojsas

Rade posao prva liga, jako su profesionalni i tacni.Dobio odlicnu cenu i brzo odradjen posao.

  • 06-02-2015
Jovanka
Jovanka

Stvarno agencija hvale vredna, odavno na jednom mestu nisam videla toliko stručnih ljudi!Srdacan pozrdav

  • 04-02-2015
Marko Dj.
Marko Dj.

Dobio sam koretknu cenu za moj auto od ovih ljudi, bio je limarijski los i dosta je bilo ulaganja oko njega. Ova agencija radi besplatnu procenu vozila sto je jako korektno.

  • 26-12-2014
Gorance
Gorance

Fenomenalna saradnja, ljudi iz ove agencije su za jako kratko vreme dosli kod nas i ponudili nam najbolju cenu za automobil.Sve smo brzo uradili, sve pohvale za ovu agenciju!

  • 24-12-2014
Napiši recenziju

Ocena:

Galerija
Pogledajte sve slike galerije
Netačni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.

Prijavi grešku!